Méhészeti eszközök megbízható partnere

Több évtizedes szakmai tapasztalattal és pontosan azzal a gondos odafigyeléssel várjuk ügyfeleinket, amelyet Ön szentel a méheinek.

Miért bennünket válasszon?

Megbízhatóság

Megbízhatóság

Cégünk több mint 30 éve foglalkozik a tájjelegű, szermaradvány mentes természetes mézek felvásárlásával és forgalmazásával, és az ennek megfelelő szakértelemmel áll az Ön rendelkezésére.

Környezettudatosság

Környezettudatosság

Fontos szerepet vállalunk a környezetvédelemben és a biodiverzitás fenntartásában. A méhek beporozzák a virágokat, segítve a növények szaporodását és hozamát. Méhészeti termékeink, mint például a méz, a viasz, a propolisz és a méhpempő, természetes és egészséges termékek.

Tapasztalat

Tapasztalat

Az általunk forgalmazott termékeket saját kezűleg teszteljük és ellenőrizzük. Viszonteladásra csak a régóta bevált kiváló minőségű termékeket bocsájtjuk. Bízzon hosszú múltra visszatekintő vállalkozásunkban, hagyatkozzon a szakértelmünkre.

Fertőmenti Kereskedőház Kft.
Tovább
Fertőmenti Kereskedőház Kft. méh díszítőelem

Cégismertető

A Fertőmenti Kereskedőház Kft. 1993-as megalakulása óta foglalkozik mézexporttal, jelenleg Olaszországba és Ausztriába, valamint kisebb tételekben belföldön is értékesítünk.

Elsődleges beszállítóink Győr-Moson-Sopron vármegyében, azon belül is a Soproni járásban található méhészek, kizárólag magyar mézet forgalmazunk. Kínálatunkban főként repce-, akác- vegyes virágmézek találhatóak, de igény szerint fajtamézek, mint facélia- hárs- gesztenyeméz beszerzésére is van lehetőség.

A mézek minőségét akkreditált laborvizsgálattal támasztjuk alá, mely egész EU szerte elfogadott.

44Méhészeknek

Megbízható beszállítót keres

méhész vállalkozásához?

A legjobb helyen jár, vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje ingyenes árajánlatunkat!

Bővebben
Fertőmenti Kereskedőház Kft.
A méhek a természet csendes, megbízható gondnokai.

A méhek a természet csendes, megbízható gondnokai.

méh díszítőelem méh díszítőelem galériakép galériakép galériakép